Anyone else having problems getting to the website?

View previous topic View next topic Go down

Anyone else having problems getting to the website?

Post by Drache on Tue Mar 24, 2015 7:36 am

Have a report from a member that every time they type Mopar-Eh.ca into the address bar they get sent to "bk-partnersus.com" instead of my website. Just wondering if anyone else is having the same problem. I tried it on all 4 of my computers and my cellphone and it's working fine for me. Trying to see if there is a problem with the hosting.
avatar
Drache
Admin

Posts : 389
Join date : 2015-01-20
Age : 34
Location : Williams Lake, BC

http://www.mopar-eh.ca

Back to top Go down

Re: Anyone else having problems getting to the website?

Post by smoken340 on Tue Mar 24, 2015 7:42 am

No issues here Kyle.

_________________
Dan
aka. smoken340
"Minutes are worth more than money. Spend them wisely"
Cherish Yesterday. Dream for Tomorrow. Live for Today.......

     

MOPAR
Massivly Over Powerd And Respected
avatar
smoken340

Posts : 2466
Join date : 2015-01-20
Age : 63
Location : Toronto

Back to top Go down

Re: Anyone else having problems getting to the website?

Post by Drache on Tue Mar 24, 2015 7:50 am

smoken340 wrote:No issues here Kyle.

Thanks.

I have had one other report of it happening. For some reason if they don't put the "www." in front of mopar-eh.ca, they get sent to www.bk-partnersus.com/holding

Either way I fired of a support ticket to our hosting company to see what the problem could be for some people.
avatar
Drache
Admin

Posts : 389
Join date : 2015-01-20
Age : 34
Location : Williams Lake, BC

http://www.mopar-eh.ca

Back to top Go down

Re: Anyone else having problems getting to the website?

Post by blown motor on Tue Mar 24, 2015 3:10 pm

I was not using www but this time it worked without it scratch
avatar
blown motor

Posts : 197
Join date : 2015-01-21
Location : Mitchell, ON

Back to top Go down

Re: Anyone else having problems getting to the website?

Post by Drache on Tue Mar 24, 2015 8:52 pm

blown motor wrote:I was not using www but this time it worked without it scratch

I tinkered a bit with the coding a little. I was just guessing because the hosting company didn't know the problem. Maybe I fixed it? We'll just wait and see.
avatar
Drache
Admin

Posts : 389
Join date : 2015-01-20
Age : 34
Location : Williams Lake, BC

http://www.mopar-eh.ca

Back to top Go down

Re: Anyone else having problems getting to the website?

Post by JGL on Wed Mar 25, 2015 5:21 am

All is good.
avatar
JGL

Posts : 3382
Join date : 2015-01-21
Age : 64
Location : Dieppe NB

Back to top Go down

Re: Anyone else having problems getting to the website?

Post by blown motor on Wed Mar 25, 2015 5:25 am

The last couple times it's been fine. Thanks.
avatar
blown motor

Posts : 197
Join date : 2015-01-21
Location : Mitchell, ON

Back to top Go down

Re: Anyone else having problems getting to the website?

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum